A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK A LIDA KAPSZULÁVAL KAPCSOLATBAN

MENNYI IDEIG KELL SZEDNEM A LIDA KAPSZULÁT?

Egy csomag LIDA kapszula megvásárlásával 1 hónapra elegendő kapszulát kapsz. Túlsúlyodtól függően a kívánt cél eléréséig szedheted. Tapasztalataink szerint havi 3-5kg közötti súlyvesztéssel lehet számolni, de ez egyénenként változó lehet.

MENNYIT RENDELJEK A LIDA-BÓL?

Természetesen ez a te döntésed és a túlsúlyodtól függően kell eldöntened, hogy hány dobozt vásárolsz. Minél többet rendelsz egyszerre annál olcsóbban jutsz a termékhez. Árakról tájékozódj a Nyitólapon.

MINDENKINÉL MŰKÖDIK?

A tesztelőink között 100%-os sikert aratott a termék, de természetesen van olyan is akiknél lassabban, vagy más okok miatt (pl.:pajzsmirigy elégtelenség) nehezebben fejti ki hatását.

Hogyan és mennyit kell szednem a LIDA kapszulából?

Normál túlsúly (5-10kg) esetén napi 1 kapszula a szervezet ébredése után kb. 2 órával. Jelentősebb, 10kg feletti túlsúlynál napi 2 kapszula. Az első kapszula ébredés után kb. 2 órával, illetve az első kapszula bevételt követő minimum 6 órával később a második kapszula.

A kapszulát legalább 3-4dl vízzel kell bevenni. Az ajánlott mennyiség rendszeres szedése fontos feltétele a kúra eredményességének.

HASZNÁLHATÓ-E A LIDA KAPSZULA FOGAMZÁSGÁTLÓ SZEDÉSE MELLETT?

Igen, egyáltalán nem befolyásolja a hormonális hatású fogamazásgátlók hatását.

NORMÁLIS HOGY ÁLLANDÓAN SZOMJAS VAGYOK?

Igen, a kapszula szedése - vízhajtó hatása miatt - növeli a szervezet folyadékbeviteli igényét. A fogyás feltétele a napi legalább 3 liter víz elfogyasztása.

NÉHÁNY NAPJA SZEDEM A KAPSZULÁT ÉS FEJFÁJÁST TAPASZTALOK. ELKÉPZELHETŐ, HOGY ALLERGIÁS VAGYOK VALAMELY ÖSSZETEVŐRE?

A termék tapasztalataink szerint nem válthat ki allergiás reakciókat. De a csökkentett tápanyagbevitel miatt elfordulhat ilyen mellékhatás. Ezesetben kissé növeld a szénhidrát bevitelt.

CUKORBETEG VAGYOK. SZEDHETEM ÉN IS?

Igen.

MIT KELL TUDNOM A SZÁLLÍTÁSRÓL?

A sikeres megrendelés után a csomagot igyekszünk a lehető leggyorsabb feldolgozni és továbbítani a logisztikai partnerünknek, aki kb. 2-3 munkanap alatt juttatja el a terméket magyarországi rendelőinknek. Szerződött futárszolgálataink munkatársai mindig telefonon és sms-ben is értesítést küldenek a várható érkezés idejéről.

MENNYIBE KERÜL A SZÁLLÍTÁS?

Két doboz megrendelésétől átvállaljuk a szállítási költséget, és teljesen INGYENES A KISZÁLLÍTÁS. Egy doboz esetén 1490.-Ft logisztikai költséget számolunk fel.

NEM KAPTAM E-MAIL VISSZAIGAZOLÁST A RENDELÉSEMRŐL, MIT TEGYEK MOST?

A megrendelés leadását követő 5 percen belül ha nem kaptad meg a megrendelés megerősítéséről szóló automatikus visszaigazoló levelünket, akkor kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkon keresztül.

HOGYAN TUDOM KIFIZETNI A LIDA KAPSZULÁT?

A kiszállításkor, készpénzben tudsz fizetni a futárszolgálatnak.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉSRE/ ELŐRE UTALÁSOS FIZETÉSRE VAN LEHETŐSÉG?

Egyelőre nincs, de hamarosan ez is elérhető lesz.

Más mennyiséget is rendelhetek?

Természetesen, ha 10 doboznál nagyobb mennyiségre van szükséged kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkon keresztül.

Figyelmeztetés

  • A TERMÉK SZEDÉSÉT CSAK FELNŐTTEKNEK JAVASOLJUK!
  • HA RENDSZERTELENÜL SZEDED A KAPSZULÁT, AZ BEFOLYÁSOLHATJA A KÍVÁNT EREDMÉNY ELÉRÉSÉT!
  • NAPI 2 KAPSZULÁNÁL TÖBB SZEDÉSE NEM JAVASOLT!
  • TERHESSÉG ÉS SZOPTATÁS ALATT A TERMÉK SZEDÉSE NEM JAVASOLT!
  • MÁS GYÓGYSZER SZEDÉSE MELLETT A TERMÉK HATÁSA MEGVÁLTOZHAT ÉS NEM KÍVÁNT MELLÉKHATÁSOK LÉPHETNEK FEL. KÉRJÜK EGYEZTESSEN SZAKORVOSÁVAL!
  • MAGAS VÉRNYOMÁS ESETÉN A TERMÉK SZEDÉSE NEM JAVASOLT!
  • TÁROLJA SZÁRAZ HELYEN, GYERMEKEK ÉS NAPFÉNY ELŐL ELZÁRVA!