TAPASZTALATOK

A LIDA kapszula Magyarországon egyelőre még újdonságnak számít, ezért megkértünk egy 6 fős csoportot, hogy teszteljék a kapszulát egy hónapon keresztül. Ingyenesen a rendelkezésükre bocsátottunk egy-egy doboz 30 kapszulás LIDA csomagot és 4 hét után megkértük Őket, hogy számoljanak be nekünk az eredményeikről/tapasztalataikról. Az Ő leveleiket olvashatjátok lejjebb.


ZSÓFI, 28 éves, 62 kg/159 cm

Fogyási eredmény: 3,5 kg

Ahogy ígértem írom is a tapasztalataimat. Pont tegnap telt le a 4 hét, úgyhogy frissek az élményeim. Röviden: lement 3 és fél kiló, úgyhogy nagyon örülök, végre sikerült bemennem 60 alá. Kb 24 éves koromig nem voltak semmilyen súlyproblémáim, igaz alacsony vagyok, de ennek megfelelően 50-55 között mozogtam 16 éves korom óta... Viszot 3-4 éve egy kicsit megváltozhatott az anyagcserém, meg hát telik az idő ugye és sajnos felmentem 60 fölé, amikor már éreztem, hogy nem tetszik, amit a tükörben látok. Idén nyáron lesz az esküvőm, ezért szerettem volna újra visszanyerni a régi formám. Ez egyelőre még nem jött össze, de jó úton haladok, végre 5-össel kezdődik a súlyom:) Köszönöm a lehetőséget, még egy-két hónap Lidas kúrát tervezek és remélem meg lesz a célom!

EMESE, 39 éves, 79 kg/162 cm

Fogyási eredmény: 6,3 kg

Én elég szkeptikus voltam mikor hívtatok és mondtátok, hogy ingyen elkülditek a terméket, hogy teszteljem és csak a véleményemre vagytok kíváncsiak. Általában nem így szokott ez működni manapság. Sosem voltam sovány alkat, de a terhesség után a súlyom 75 kiló fölött maradt...amihez még sikerült plusz 3-4kilót gyűjtenem az elmúlt évben. Ahogy megjött a csomag el is kezdtem szedni rögtön a Lida-t az utasítások szerint – nem sok reménnyel – de esküszöm első este már éreztem, hogy a szénhidrát utáni folyamatos és őszintén mondom kínzó kényszer teljesen megszűnt. Nem volt étvágyam. Sokat ittam már első naptól kezdve és valamennyire azért oda is figyeltem az étkezéseimre, de hogy 1 hét!!! alatt 2,6kg-tól szabaduljak meg, álmomban sem gondoltam volna. Köszönöm a lehetőséget! Engem már megnyertetek vevőtöknek!

ÁKOS, 35 éves, 107 kg/177 cm

Fogyási eredmény: 5 kg

Beszedtem mind a 30 kapszulát. Első 2-3 napban nem igazán éreztem változást, csak egy kicsit több vizet ittam, viszont kb 4-5. naptól el tudtam hagyni a vacsorát, egyszerűen nem voltam éhes, elég volt délután 5-6 körül az utolsó étkezés és nem ettem ki a hűtőt este 10-kor ahogy szoktam. A napközbeni étkezéseknél is tudatosan kevesebbet eszek, de nem éreztem a durva éhséget, amit szoktam ha már 4-5 órája nem ettem. Szénhidrátból is kevesebbet eszek. Így összesen mai mérlegelés szerint 5 kiló ment le, ami nem tudom, hogy jó eredménynek számít-e, de én azért örülök neki és még a nap is kisütött:)

ZSUZSA, 61 éves, 87 kg/165 cm

Fogyási eredmény: 3 kg

Sajnos én csak kicsit késve tudtam elkezdeni szedni a Lidát, ezért csak 3 hét tapasztalatom van, még hátra vagy egy hét, de ennyi idő alatt is lement 3 kilogramm. Volt már tapasztalatom korábbra is étvágycsökkentő kapszulával, úgyhogy tudtam körülbelül mire kell számítani. Ezért már az első napon amikor éreztem, hogy sokkal több vizet kívánok és sokkal energikusabb vagyok tudtam, hogy ez jó lesz. Nehéz úgy diétázni, hogy napi 2-szer főzök melegételt a családnak, de szerencsére így is sikerül kevesebbet enni. Nem hagyom még abba, térdműtét miatt az orvos 10kiló fogyást írt elő, úgyhogy addig biztosan nem hagyom abba.

ISTVÁN, 49 éves, 117 kg/184 cm

Fogyási eredmény: 8,6 kg

Tudom, hogy azt mondják a sokból könnyű fogyni, de én szerintem ezzel a majdnem 9 kilóval egy hónap alatt megnyertem a versenyt!:) Minden nap szedtem a reggeli mellé, ahogy a papírban le volt írva. 4. naptól éreztem, hogy kevesebb kaja is elég.Vizet azt ittam bőven, cukros üdítőkkel leálltam, de nem is érzem hogy kéne a vércukorszintemnek. Ülő munka mellett nehéz fogyózni, mozogni sem szoktam, maxmimum nyáron, de most a kevesebb evésnek köszönhetően 2-3 naponta mérem magam és látom, hogy mennek le a kilók ez sokat segített a kitartásban. Mostmár elhiszem, hogy le tudom adni a hátralévő pár kilót ami a 100ig van, az lenne a cél.

VIVIEN, 23 ÉVES, 81 KG/170 CM

Fogyási eredmény: 4.5 kg

Gyerekkorom óta túlsúlyos vagyok, ahogy mindenki más is a családomban. Náluk minden családi ünnep nagy kajálásokkal telik, jó vidéki családhoz híven, így bármikoris diétába kezdtem, pár nap után jött valami esemény ahol enni kellett és adtam is fel az egészet. Jártam edzőhöz is, de a mozgás önmagában nem elég. A Lida az első fogyókúrás kapszula, amit kipróbáltam, úgyhogy nem tudtam mire számítsak, eléggé csodálkoztam is amikor már első este 6 körül érztem, hogy nem tör rám az az éhség, ami szokott. Minden étkezésre kevesebbet ettem, de nem hagytam el teljesen, hogy ne álljon le az anyagcserém. Így sikerült összesen 4,5 kilót leadnom a 4 hét alatt.